воскресенье, 31 января 2010 г.

VASARIO 4d BUSIU KAUNE!!!!!!! ATEIKITE!

ASOCIACIJA „ŠVIESUVA

A.Astrausko firmoje „Pirmas žingsnis“, konferencijų salėje

Kaunas, Raudondvario pl. 150

2009 - 02 - 4 (ketvirtadienis)

Pradžia - 16. 00 val.

Maloniai kviečiame dalyvauti pažintiniame renginyje: tai susitikimas su verslininke Inga Krukauskiene

(labdaros veikla, kūryba, gyvenimo filosofija).

Koncertinė programa.

I.Krukauskienė yra keturių vaikų mama. Ji verslininkė, kompanijos „Vision“ Lietuvoje pradininkė ir rašytoja. Išleidusi knygą „Svajok ir veik“, pradėjo kurti eilėraščius, o neseniai leidyklai įteikė ir antrąją knygą „Padovanok sau rojų“.

Iš Ukrainos kilusi I.Krukauskienė, trumpai prisiminusi savo gyvenimo pradžią Lietuvoje, pažintį su vyru Raimundu, pirmosios dukrelės netektį, dviejų sūnų auginimą ir jaunėlės Airės laimėjimus grožio konkurse, prisipažino, kad jau trylika metų stengiasi išryškinti gyvenimo vertybes ir jas perduoti aplinkiniams. Lietuvoje dažniausiai pristatoma kaip milijonierė, I.Krukauskienė sakė, kad jai didžiausia vertybė vaikai ir šeima. Ji patenkinta savo išvaizda ir sveikata, jai svarbus pozityvus mąstymas, yra laiminga moteris.

I.Krukauskienės mėgstamiausia knyga — Biblija, o žmogus, prieš kurį lenkia galvą — kunigas Ričardas Doveika, su kuriuo ji dažnai susitinkanti ir nuoširdžiai pasikalbanti. Pati nusprendė rašyti todėl, kad visą gyvenimą svajojusi padėti žmonėms. Knygoje „Svajok ir veik“ ji pasakoja apie savo gyvenimą, tiesia ranką ir kviečia: „Eime kartu tuo keliu, kuriuo sėkmingai einu jau daug metų“.

Ji jau dešimtmetį dirba įvairiose pasaulio šalyse veikiančios „Vision International People Group“ kompanijos Lietuvos padalinyje. Jos tikslas — žmones supažindinti su kompanijos galimybėmis bei siūlomais unikaliais produktais — natūralia ir kokybiška sveikatos ir grožio produkcija.

Комментариев нет:

Отправить комментарий