пятница, 4 сентября 2009 г.

AS TIKIU STEBUKLAIS! ACIU JUMS! BALSUOKIT UZ MUS JAU RYTOJ! MUSU POROS NUMERIS 11

Bukite kartu su mano drauge! Labai prasau Jusu palaikymo! Zinau kaip jai tai sunku, bet kartu ir gera, kiek jai reiskia sis isbandymas, kiek ji valandu soka per para su baisiausiais nugaros skausmais. Negaliu atsistebeti jos issukiais sau. Tikra saunuole, darbstuole, drasuole! Padekime jai dar susokti Tango!

ACIU uz supratima.

Gero savaitgalio - Gintare

jolanta:

Ingulia ,vy luchshije..Ja v subbotu dazhe plakala ,kogda ty tancevala i plevat chto govorit chelovek ,kotryj mezinca vashego ne dostojit...Ja s toboj ,derzhis moja rodnaja ,znaju ,kak tebe vsio eto tiazhelo.....Liubliu i celuju! Dazhe moj muzh ,tak serjozno smotrel i kogda ty zakoncila tancevat ,on sglotnul kom ,ja byla udivlena etomu.....Ty molodchinka.

Marius Matulevicius:

Ingute, tu esi ir grazuole (!!!!), ir sokeja, ir dar daug kas. O svarbiausia - mums visiems ryskiausias pavyzdys!!! Mes tave palaikom!!! Eik, ir nugalek visus, ir parnesk seimai ir visiems, kurie tave palaiko, pergale!!! Sekme lanko tik tuos, kurie jai istikimi! Buk jai istikima, ir busi nugaletoja!!! Ir tepaded tau Dievas!!!

Lorita

Ingute, mes su su tavimi ir butinai balsa uz Jusu pora atiduosiu. Tik man labai skaudu, kai siame konkurse neatsizvelgiama i nora ismokti sokti, kai uz tavo nugaros metu patirtis ir vaiku pulkelis. Turetu ivesti vertinime kooficienta pagal metus. na tai tokios mintys. Visada su tavimi.

Lorita

anna:

siusiu sms kiek saskaitos uzteks ;)

poto ateisiu duonos prasyt-))))))))

O bus viskas gerai!!!

Labai sauniai ir graziai atrodote:) O Jusu dukryteeeeee, tai truksta zodziu
apibudinti koki stebukliuka turite:)

Dar karteli stiprybes ir sekmes!
Lina

Labas vakaras, mieloji Inga. Aš su visa komanda esu ir būsiu su Jumis, tik Jūs žinokite, kad grožis ir gerumas nenugalimas, o šitą Jums davė Dievas atsiųsdamas į žemę kaip savo angelą. Jūs šviečiate tarp visų ir to niekas negali paneigti, Jūsų šypsenoje yra kažkas tokio, ko nugalėti negalima. Ir tikėkite, kad nes tai ką darote Jūs yra nepakrtojama ir ne bet kas galėtų taip gražiai ir elegantiškai skrieti šokių aikštelėje. Balsuosime, balsuosime ir būsime kartu. Iš visos širdies kuo didžiausios sėkmės.

stancikiene marija

Комментариев нет:

Отправить комментарий